I Love Paris
I Love Paris
Facebook
Eiffeltornet Paris

Eiffeltornet

Adress: Champ de Mars parken (7 Arr), Paris (5 Avenue Anatole France & Avenue Gustave Eiffel)

Eiffeltornet byggdes mellan åren 1887-1889 och stod klart till Världsutställningen i Paris 1889. Tornet har blivit en av Paris mest kända sevärdhet. Eiffeltornet var världens högsta byggnad med sina 300 meter fram till 1930 då det blev slaget av Chrysler Buildning i New York. Men det gör ju inget för det är magnifikt ändå och unikt med sin metall och järnkonstruktion. Och självklart kan man ju gå upp i tornet och få en fantastisk utsikt över Paris.

Flera avsatser att besöka
Eiffeltornet har olika avsatser du kan besöka. Upp till the 2nd floor kan du välja att gå upp eller ta hissen. Vill du däremot komma ända upp till toppen (the summit) så blir det att ta hissen.

Biljettköerna kan vara långa, köp era biljetter redan hemma:

BILJETTER: Eiffeltornet snabbentré
Entrebiljett EiffeltornetKöp Skip-the-line-entré till Eiffeltornet (vån 1 och 2)
Med denna biljett kommer du förbi de långa köerna. Du väljer en starttid som du vill gå in. För att komma smidigt in i Eiffeltornet och förbi köerna möter ni upp en värd som går med er in. Sedan går ni runt på egen hand och stannar så länge ni önskar.

Komma till toppen: Om ni också vill komma upp till toppen (the summit) kan biljett till detta köpas på andra våningen inne i Eiffeltornet. Ibland kan toppen vara stängd pga renovering eller väder.
Boka din toppbiljett (vån 3) redan innan
För att komma upp till Eiffeltornets topp den sk. summit på vån 3 behöver man en ytterligare entrébiljett dit. Här kan du beställa en kombinera biljett i förväg. Du går med guide som visar vån 2 och sedan går ni på egen hand runt på vån 3.
BILJETTER: Eiffeltornet kväll
Biljett Eiffeltornet kvällGuidad tur i Eiffeltornet på kvällen (vån 2) - (Skip-the-line)
Ca 1.5 tim
Gå med på en 1.5 tim guidad kvällstur i Eiffeltornet. Det är en helt annan känsla att besöka Eiffeltornet när mörkret lagt sig mot på dan. Du får en fin utsikt ut över ett upplyst Paris. Guiden berättar all historia om tornet.
BILJETTER
Karta


Sök och jämför hotell bland de mest populära resesajterna:

Jämför hotellpriser
Gilla oss på Facebook
Surfa på desktop version
2017 © www.iloveparis.se
Top